Virágkötészet

Varázslat a színekkel - Őszi tűzött díszek professzionálisan

Virágkötészeti workshop

A virágkötészeti technikák, szabályok megfelelő ismerete és alkalmazása mellett elengedhetetlenül fontos a jó színhasználat. Egy kompozíció esetén a felhasznált színeknek döntő szerepe van az összképben, legyen szó kontrasztról vagy harmóniáról. Gyakran egy jól megalkotott színvilágú virágdíszben nem is a felhasznált növények ragadják meg első pillantásra szemünket, hanem a tökéletesen - olykor meglepően - összeválogatott színárnyalatok. Hogyan hatnak a színek az érzelmekre? Hogy befolyásoljuk a vásárlókat a színek tudatos használatával? Mi a komplex színharmónia?  A képzés résztvevői választ kapnak mindezekre, és még számtalan kérdésre.

A téma virtuóza, Németh Attila avatja be a képzés résztvevőit a rá jellemző sajátos látásmódba, a professzionális színhasználatba. Az oktatáson terítékre kerülnek a színekkel kapcsolatos elméleti törvényszerűségek és szabályok, melyeket majd a gyakorlatba is átültetünk. Egy igazán tartalmas és szó szerint színpompás napra számíthatnak a képzés résztvevői!A képzés jelentkezési határideje lejárt!

A holnapi képzésre már nem tudsz online jelentkezni. Szabad helyek függvényében telefonon még elfogadunk jelentkezést. Érdeklődj Pánczél Péternél a 06 30 150 8808-as telefonszámon!

Oktató:

Németh Attila


Mester virágkötő

Németh Attila mester virágkötő nevét hallva a különlegesen megálmodott, olykor merész szín- és anyagválasztással elkészített alkotások jutnak eszünkbe. Attila a saját nevével fémjelzett üzletét vezeti Budán, a kezei közül kikerülő munkák mindig átgondoltak, részletgazdagok. A „kísérletezés” is jellemző rá, hiszen sokszor meglepő formákhoz, alapanyagokhoz nyúl díszei elkészítéséhez. A végeredmény minden esetben lenyűgöző és mesteri!